Nieuw cultuurmagazine wordt gemeentebreed huis-aan-huis bezorgd

Op vrijdag 25 januari krijgen alle inwoners van de gemeente Heerenveen gratis het nieuwe cultuurmagazine thuis bezorgd. Een magazine vol verhalen van verschillende mensen die dansen, muziek maken, erfgoed bestuderen, theater maken en kunstenaar of schrijver zijn. Daarnaast zit er in het magazine een overzicht van alle, tot nu toe, bekende cultuuraanbieders in onze regio.

Het magazine is een initiatief van de culturele partners die hiermee iedereen willen laten kennis maken met het brede aanbod in onze regio. Het magazine valt hierdoor onder het culturele initiatief CultuurpleinHeerenveen.nl.

Voorafgaand aan de bezorging is er een grote puzzelzoektocht in alle wijken en dorpen van de gemeente Heerenveen. Vanaf maandag 14 januari worden er elke dag 2 puzzelstukken ergens in de gemeente verstopt. Wie zal ze vinden? Er worden, per puzzelstuk, 3 hints gegeven via de facebookpagina van CultuurpleinHeerenveen. Als je een puzzelstuk vind neem je die op zaterdag 19 januari mee naar de bibliotheek van Heerenveen aan het Burgemeester Kuperusplein. Om 14.00 uur zal wethouder Broekhuizen samen met iedereen die een puzzelstuk gevonden heeft de voorkant, en daarmee de naam, van het nieuwe magazine onthullen door het in elkaar te puzzelen. Alle vinders krijgen dan bovendien een culturele prijs: van gratis cultuurlessen tot een gesigneerd boek van schrijfster Lida Dijkstra.

Volg de facebookpagina van Cultuurplein voor meer uitleg en informatie over de zoektocht én om geen enkele hint te missen!

Tijdlijn Cultuurmagazine
– Maandag 14 januari: 13.00 uur start puzzelzoektocht. Elke werkdag worden er 2 verstopt en 1 op zaterdagochtend.
– Zaterdag 19 januari: 14.00 uur Bibliotheek Heerenveen, onthulling voorkant + naam magazine én overhandiging eerste exemplaar met wethouder van Cultuur dhr. Broekhuizen.
– Vrijdag 25 januari: huis aan huis verspreiding van magazine. + op diverse sleutellocaties liggen stapels voor mensen met een nee-nee sticker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *